Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100 DE MINUTE BUNE Miercuri, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

20 Aprilie 2018
Vizualizari: 733
Comentează add

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că nu sunt motive de panică pentru că ar veni o criză în România.

"Nu sunt motive de panică"

florin-lepadatu

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că nu sunt motive de panică pentru că ar veni o criză în România, susţinând că ideile cu pilonul II de pensii şi cu lipsa unui miliard de lei la sistemul de pensii reprezintă o "minciună sfruntată" şi că "nişte oameni ar trebui să fie chemaţi să dea socoteală pentru aceste informaţii care pot produce deservicii uriaşe".

"Nu sunt motive de panică.

Îi rog pe oameni să se uite în viaţa reală, nu să se ia după minciuni, să se uite la fluturaşul de salariu, de pensii, să se uite la sistemul de impozitare, la facilităţile pe care le-am făcut.

Fermierii în agricultură se uită, pentru că deja au simţit anul trecut, că au crescut subvenţiile şi toate programele de sprijin continuă.

Nu sunt motive de panică.

S-a şi urmărit prin această campanie, acest zgomot permanent să se inducă ideea: domnule, în România e o problemă, români, aveţi grijă, s-ar putea să vină o criză, lucrurile nu sunt stabile, aveţi salarii mari acum, dar să ştiţi că nu o să le mai aveţi, aveţi pensii mari, dar să ştiţi că nu o să fie plătite.

Nimic adevărat.

Minciuna cu pilonul II de pensii, minciuna cu lipsa unui miliard la sistemul de pensii - este o prostie, o minciună sfruntată.

Poate Guvernul se gândeşte, poate nişte oameni ar trebui chemaţi să dea socoteală pentru aceste informaţii pe care le dau şi care pot produce deservicii serioase", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3. 

 

Etichete PSDLiviu Dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live