Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Ianuarie 2017
Vizualizari: 695
Comentează add

Nopţile se vor menţine deosebit de geroase până poimâine, a anunţat reprezentanta Administraţiei Naţionale de Meteorologie la şedinţa operativă de la Ministerul de Interne.

Nu scăpăm de ger!

radiojurnal

Foto: Pixabay.com.

(2) RRA: Se menţine gerul     RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (10 ianuarie, ora 17:00:17) - Realizator: Constanta Comănici -   ealizator:

Nopţile se vor menţine deosebit de geroase până poimâine, a anunţat reprezentanta Administraţiei Naţionale de Meteorologie prezentă astăzi la şedinţa operativă privind gestionarea efectelor fenomenelor meteo periculoase de la sediul Ministerului de Interne.

Potrivit acesteia, codul portocaliu de ger sub incidenţa căruia se află 36 de judeţe şi capitala se va transforma, din această seară, în cod galben, valabil în toată ţara.

La sfârşitul săptămânii însă, vremea se va ameliora: ”Începând din această seară şi până în data de 12 ianuarie, ora 10:00, vom mai avea vreme rece, noaptea temperaturile coborând între -17, -10 din perspectiva minimelor, pentru judeţele Tulcea şi Constanţa favorizarea depunerii de polei asociat şi cu viscolul puternic, pentru că în special în a doua parte a acestei nopţi precipitaţiile mixte vor determina depunerea de polei.

”Şi în judeţele din vecinătatea zonelor din Dobrogea, cum ar fi Ialomiţa şi Călăraşi, avem intervale în care precipitaţiile mixte să favorizeze depunerea de polei.

”Pentru sfârşitul de săptămână, veştile sunt bune, pentru că vremea va intra într-un proces de ameliorare din perspectiva regimului de temperaturi.

”Vorbim de valori chiar pozitive în cursul zilei de duminică, cel mult 7-8 grade, însă vor fi posibile intervale cu precipitaţii mixte, de asemenea pentru joi şi sâmbătă pentru vestul, centrul şi nordul ţării cu polei, iar pentru sâmbătă şi duminică regiunile extracarpatice.”


Etichete germeteoprognozaANMMinisterul de Interne

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live