Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Vineri, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Octombrie 2017
Vizualizari: 398
Comentează add

Donald Trump a calificat drept un eşec acordul diplomatic încheiat cu Phenianul în timpul fostului preşedinte Bill Clinton.

"Nu putem lăsa asta să continue. Pur şi simplu nu putem"

florin-lepadatu

 

Preşedintele american, Donald Trump, a părut să confirme, miercuri, faptul că se gândea la Coreea de Nord, săptămâna trecută, când a descris o întânire a liderilor militari drept "calmul dinaintea furtunii".

Într-un interviu acordat reţelei americane Fox News, Donald Trump a fost întrebat la ce s-a referit prin acea expresie codată, ce a alimentat îngrijorările că SUA şi Coreea de Nord se apropie de război.

"Nu putem lăsa asta să continue.

Pur şi simplu nu putem", a spus Trump, ca răspuns la întrebare, adăugând că China a fost de mare ajutor în această situaţie: "Au sistat schimburile bancare cu Coreea de Nord."

Donald Trump a făcut afirmaţia privind "calmul dinaintea furtunii" pe 5 octombrie, înaintea unei cine cu liderii militari americani şi soţiile lor, după ce aceştia discutaseră, într-o întâlnire, despre Iran, Coreea de Nord, Afganistan şi lupta împotriva Statului Islamic.

Miercuri, Trump a calificat drept un eşec acordul diplomatic încheiat cu Phenianul în timpul fostului preşedinte Bill Clinton.

"Înainte ca cerneala să se fi uscat pe acel acord, ei începuseră deja cu programul balistic şi nuclear, sincer", a spus Trump, adăugând: "Nu putem permite ca asta să se întâmple.

Trebuia rezolvată în urmă cu multă vreme", informează Rador.


Etichete Donald Trump

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live