Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Miercuri, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 August 2021
Vizualizari: 551
Comentează add

Nu există întârzieri la plățile pentru proiectele derulate prin PNDL, afirmă premierul Florin Cîţu.

Nu există întârzieri la plățile pentru proiectele derulate prin PNDL

radiojurnal

 Premierul României, Florin Cîțu. Foto: gov.ro.

Premierul Florin Cîțu a declarat astăzi, la Sibiu, că nu există întârzieri la plățile pentru proiectele derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

El a precizat că Ministerul Dezvoltării va primi bani pentru achitarea în continuare a facturilor la proiectele executate, dar cere ca acestea să fie verificate.


Florin Cîțu: La PNDL nu pot să fie întârzieri de 3 luni de zile pentru că s-a plătit la zi și ministerul mai avea bani pentru a face plăţi până la 1 august inclusiv, deci şi ştiu că s-au făcut plăţi de 160 de milioane de el. Deci acolo nu vor exista probleme. La rectificare se va pune din nou o sumă pentru Ministerul Dezvoltării pentru a merge mai departe cu plata facturilor pentru acele proiecte făcute. În același timp, eu mă aştept la Ministerul Dezvoltării să verifice toate lucrările, să ne asigurăm că plătim lucrări care au respectat toate condițiile din PNDL.


Realizator: Premierul Florin Cîţu s-a aflat în această după amiază la Sibiu cu ocazia alegerilor interne pentru conducerea Organizației Județene a PNL.

La şedinţă a participat și președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, ne-a transmis corespondenta RRA Carmen Vulcan.


Etichete cîţupndl(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live