Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

3 Martie 2017
Vizualizari: 1456
Comentează add

Japonezii de la Mitsubishi vor prezenta în premieră mondiala noul SUV Compact Eclipse Cross în timp ce francezii de la Renault propun noul crossover Captur.

Noutăți la Salonul Auto Internaţional de la Geneva

bogdan-predescu

  Foto: Mitsubishi Motors

 Eclipse Cross este o fuziune între aspectul unui coupe şi mobilitatea dinamică a unui SUV cu stilul şi performanţele proprii Mitsubishi, maşina intrând direct în luptă cu principalii rivali – Nissan Qashqai, Mazda CX-5 sau Hyundai Tucson.  

Forma clară şi dinamică de coupe este accentuată de semnătura luminoasă din partea din spate, acolo unde luminile tubulare LED pentru frână şi stopul central LED montat la înălţime formează o bară unică de lumini dispusă pe toată lăţimea maşinii. Pasagerii din spate au suficient spaţiu la picioare, aceştia pot să adopte poziţia favorită şi să se bucure de drumurile lungi având mult spaţiu în zona superioară, în ciuda unei siluete a vehiculului care coboară spre spate.

Noul model foloseşte un sistem de tracţiune care furnizează un cuplu optim preponderent către roţile din spate, în funcţie de situaţie şi de condiţiile de drum. Sistemul include funcţia de control al dinamicii vehiculului Super All-wheel Control. Adăugarea unui lonjeron în 3 puncte în faţă şi utilizarea strategică a legăturii structurale în spate în particular, a îmbunătăţit rigiditatea caroseriei, aceasta fiind acum mai rezistentă şi oferind totodată o stabilitate superioară vehiculului.

 

La rândul lor francezii de la Renault aduc la Geneva noul Captur cu un design îmbunătățit, atât la interior, cât şi la exterior, dar şi cu echipări noi. Posibilităţile de personalizare au fost însă extinse cu două noi culori – Atacama Orange şi Ocean Blue, la care se adaugă o nouă culoare de plafon – Platinum Gray. Clienţii pot alege acum din peste 30 de combinaţii diferite pentru a-şi personaliza propria masină.

 

Maşina este acum echipată, în funcţie de versiuni, cu proiectoare full LED Pure Vision. Această tehnologie accentuează design-ul exterior şi îmbunătăţeşte siguranţa, oferind în acelaşi timp o mai mare eficienţă. Luminile de zi cu LED, în forma literei « C », sunt integrate în bara de protecţie inferioară, recreând astfel identitatea luminoasă a brand-ului. Luminile din spate sunt dotate cu aceeaşi semnătură, vizibilă atât noaptea cât şi ziua. 


Etichete Mașina LuniiSalon AutoGeneva 2017SUVMitsubishiRenaultEclipse CrossCaptur

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live