Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

2 Decembrie 2011
Vizualizari: 1671
Comentează add

Gigantul Google a efectuat o serie de schimbări majore la serviciul de video-sharing Youtube. Printre noutăţile aduse serviciului se regăsesc posibilitatea de personalizare a canalelor utilizatorilor şi a primei pagini.

Noul Youtube, "mai apropiat de nevoile utilizatorilor" Noul Youtube, "mai apropiat de nevoile utilizatorilor" - Conține video

ionut-dragu

Foto: Arhivă Reuters.

Gigantul Google a anunţat pe 1 decembrie că a efectuat o serie de schimbări radicale la serviciul video oferit gratuit prin portalul Youtube.

De la modul în care clipurile pot fi vizionate până la noi modalităţi prin care paginile personale ale utilizatorilor acestui serviciu pot fi personalizate.

Cele mai importante schimbări pe care siteul Youtube le oferă utilizatorilor săi fac parte din proiectul "Cosmic Panda" prin care gigantul Google vrea să reîmprospăteze cel mai popular site de video-sharing.

De la rezumatele sportive şi concursuri de dans până la lecţii de machiaj, experimente ştiinţifice şi filme, Youtube "vrea să se apropie de nevoile utilizatorilor să şi să le ofere acestora modalităţi mai uşoare de a găsi informaţiile de care sunt interesaţi".

Potrivit anunţului făcut de Google pe blogul său, schimbările aduse sunt legate de aspectul primei pagini, posibilitatea de personalizare a paginilor personale ale utilizatorilor şi designul general al siteului.

Astfel, pe prima pagină a portalului, în partea stângă utilizatorii pot să îşi aleagă la ce canale principale vor să aibă acces rapid şi îşi pot de asemenea conecta contul de YouTube cu cele din reţelele sociale precum Facebook şi Google+.

Pe coloana centrală pot fi vizionate clipurile, iar în cea din dreapta utilizatorii pot să primească recomandări de clipuri care i-ar putea interesa, în functie de căutările şi vizualizările efectuate până acum pe site.

Video: Cum arată noul site Youtube.


Etichete GoogleYoutubeschimbăripersonalizareconturiconectarereţele socialeclipuri

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live