Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL - continuare Luni, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

3 Septembrie 2018
Vizualizari: 1982
Comentează add

În Rusia a fost prezentat noul model Arkana, care va fi lansat oficial în 2019 și care va intra în gamă alături de Captur, Kadjar și Koleos.

Noul SUV de la Renault - Arkana

bogdan-predescu

  Foto: comunicat presa Renault 

La Salonul Auto de la Moscova, francezii de la Renault au prezentat versiune de pre-serie a noului SUV coupe compact Arkana, urmând ca modelul de serie să fie lansat în 2019, inițial în Rusia și ulterior și pe alte piețe la nivel global. Modelul va fi produs inclusiv în Asia, urmând să includă și o serie de modificări pentru piețele din această zonă. 

 
Noul SUV poate fi comandat acum și cu tracțiune integrală, iar ca elemente de design remarcăm farurile și stopurile Full LED cu semnătura caracteristică constructorului francez, plafonul panoramic și partea din spate care scoate în evidență sistemul de evacuare dual realizat din aluminiu. Noua mașină a francezilor propune, după cum spun ei, o combinație între eleganța unui sedan și puterea unui SUV, nelipsind aici garda la sol ridicată și jantele de 19 inch.
 
 
Grupul Renault intenționează să accelereze ritmul de extindere a gamei sale de produse, pentru a-și respecta planul de a crește volumul vânzărilor la 5 milioane de unități până în 2020, iar noul model Arkana va juca un rol cheie în atingerea acestui obiectiv.
 
 
Apariția mașinii în Rusia este explicată prin fatul că producția locală reprezintă un atu major în ceea ce privește avantajul competitiv. Renault Rusia sărbătorește cea de-a 20-a aniversare în acest an, iar clienții consideră brandul francez drept unul local, pentru că fabrică autoturisme la Moscova și Togliatti, în parteneriat cu Avtovaz. 
 

Etichete RenaultSUVArkanaMașina Luniimodel noupiața auto

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live