Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

4 Iunie 2019
Vizualizari: 429
Comentează add

Volodimir Zelenski va trebui să convingă liderii UE şi NATO să îl ia în serios. Ucraina îşi doreşte să devină membru al ambelor organizaţii.

Noul preşedinte al Ucrainei are prima întâlnire cu liderii UE

sergiu-stet

  Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.                          Foto: Arhivă.

Noul preşedinte al Ucrainei va avea prima întâlnire a sa cu oficiali ai UE, la Bruxelles, în cursul zilei de marţi, 4 iunie, în încercarea de obţine susţierea economică şi politică a acestora. Volodimir Zelenski va fi o prezenţă deosebită în peisajul politic de la Bruxelles.
 
Corespondentul BBC transmite că Zelenski s-a întors de curând dintr-o vizită prezidenţială în primele linii din estul Ucrainei, o zonă pe care o mai vizitase în trecut, pentru a distra soldaţii, cu spectacolele sale de comedie.
 
Zelenski va trebui să convingă liderii UE şi NATO să îl ia în serios. Ucraina îşi doreşte să devină membru al ambelor organizaţii.
 
Momentan, acest proiect este foarte îndepărtat, dar susţinerea economică şi asigurarea militară a occidentului sunt vitale pentru sarcina preşedintelui, ca fost actor de comedie, de a convinge Europa şi pe alegătorii lui că este serios când vine vorba despre putere.

Etichete Volodimir ZelenskiBruxellesUcrainaEuropaUE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live