Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

8 August 2019
Vizualizari: 504
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă l-a demis din funcţia de prefect pe Sever Romulus Stana pe 31 iulie, în locul acestuia fiind numit Marius Cristian Ghincea.

Noul prefect al Municipiului Bucureşti e Marius Cristian Ghincea

daniela-manuta

 Foto: Arhivă.

Noul prefect al Municipiului Bucureşti, Marius Cristian Ghincea, a fost învestit astăzi în funcţie în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul Ministerului de Interne. 
 
"În ultima perioadă s-a instalat în rândul funcţionarilor publici frica de a-şi asuma responsabilităţi. Cauzele sunt multiple şi nu le voi dezvolta aici, nici nu este locul şi nici momentul. Însă ce vă pot spune cu siguranţă este că nu sunt atins de această temere. Faptul că am avut curajul de a acţiona o spune şi cariera mea de până acum. Nu doresc să spun multe cuvinte sau vorbe mari, sunt adeptul ideii că faptele vorbesc de la sine şi acest lucru se va observa pe parcursul activităţii pe care o voi desfăşura în cadrul Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti", a declarat dup[ ceremonie Marius Cristian Ghincea. 
 
Premierul Viorica Dăncilă l-a demis din funcţia de prefect pe Sever Romulus Stana pe 31 iulie, în locul acestuia fiind numit Marius Cristian Ghincea.

Etichete Marius Cristian Ghincea,prefectBucureşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live