Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Marţi, 17 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Octombrie 2017
Vizualizari: 844
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose vor participa, joi, la uzina Ford din Craiova, la lansarea noului model Ford Ecosport.

Noul model Ford Ecosport la Craiova

florin-lepadatu

 

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose vor participa, joi, la uzina Ford din Craiova, la lansarea noului model Ford Ecosport.

Prin prezenţa sa la acest eveniment, şeful statului doreşte să transmită un semnal puternic de susţinere a industriei auto din România, care devine din ce în ce mai competitivă şi îşi creează o reputaţie din ce în ce mai bună pe piaţa europeană.

Corespondentul RRA, Florin Firu, transmite: "Pe 1 septembrie a fost produs, la fabrica de la Craiova, ultimul Ford B-MAX, model lansat în urmă cu cinci ani.

De atunci, s-au construit aproape 280.000 de unităţi, acest model înregistrând performanţe bune în ceea ce priveşte vânzările.

Cu toate acestea, clasa mică a evoluat, anunţa compania luna trecută, monovolumele fiind înlocuite, treptat, de SUV-uri şi crossovere.

Aici se încadrează şi modelul Ecosport, a cărui producţie va fi lansată, azi, la fabrica din Craiova, în urma unei investiţii de 200 de milioane de euro.

Din momentul preluării uzinei, în 2008, Ford a investit peste un miliard de euro în facilităţile de producţie din România.

La fabrica Ford Craiova sunt angajate, atât în zona de producţie vehicule, cât şi în cea de producţie motoare, peste 2.800 de persoane."


Etichete Ford

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live