Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

12 Decembrie 2014
Vizualizari: 989
Comentează add

Potrivit noului grafic, mai multe Inter City care circulă acum pe tronsonul Braşov-Sighişoara-Sebeş, unde se înregistrează mari întârzieri, au fost redirecţionate prin Sibiu.

Noul Mers al Trenurilor, în vigoare de duminică

alex-lancuzov

 Foto: Arhivă.

 Noul Mers al Trenurilor 2014 -2015 intră în vigoare duminică şi aduce modificări semnificative pe rutele unde se realizează lucrări majore de modernizare. 

 
Potrivit acestui grafic, mai multe garnituri Inter City care circulă acum pe tronsonul Braşov-Sighişoara-Sebeş, unde se înregistrează mari întârzieri, au fost redirecţionate prin Sibiu.   
 
"Această suplimentare s-a făcut, în primul rând, ca urmare a cererii călătorilor, dar şi pentru a se evita întârzierile generate de zona de lucrări, pentru a se permite celor care lucrează la reabilitarea infrastructurii. Sperăm că vom avea în curând o finalizare a acestor lucrări şi să putem oferi un serviciu de foarte bună calitate şi pe acest sector, aşa cum oferim în prezent pe sectorul Bucureşti-Constanţa. 
 
"Am păstrat duratele de parcurs substanţial reduse, sub două ore pentru trenurile fără oprire între Bucureşti şi Constanţa şi sub 2 ore şi 20 de minute pentru trenurile cu oprire între Bucureşti şi Constanţa", spune directorul operaţional CFR Călători, Adrian Vlaicu.
 

Etichete mersul trenurilorCFRInter CityBraşov-Sighişoara-SebeşSibiudirectorul operaţionalCFR CălătoriAdrian Vlaicu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live