Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

4 Iulie 2020
Vizualizari: 379
Comentează add

Responsabili din Ministerul israelian al Sănătății susţin că cel puțin un an coronavirusul va fi prezent.

Noul coronavirus va rezista „cel puțin un an”

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

În Israel, odată cu creșterea rapidă a cazurilor de coronavirus, autoritățile cer prudenţă, mai ales față de persoanele vârstnice și vulnerabile. Corespondentul Radio România, Dragoș Ciocârlan, relatează.

Reporter: În Israel sunt peste 10.000 de cazuri active de coronavirus. Joi a fost înregistrat cel mai mare număr de persoane infectate, 1.130. Responsabili din Ministerul israelian al Sănătății atrag atenția că cel puțin un an coronavirusul va fi prezent. Chiar dacă familiile nu pot fi constrânse, trebuie să stea departe de persoanele în vârstă.

Profesorul Nimrod Maimon îndeamnă la prudență. El a declarat că vizitarea rudelor în casele de bătrâni trebuie să aibă loc în aer liber, nu în spațiu închis, respectând distanțarea socială și celelalte instrucțiuni. În trecut au fost câteva focare de coronavirus în casele de bătrâni și e nevoie de o monitorizare continuă specifică. Totodată, îngrijitorii la domiciliu nu sunt izolați de comunitate, chiar dacă au echipament de protecție. Prin specificul activității, trebuie să lucreze fizic aproape de vârstnici.


Etichete (ii)coronavirusisrael

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live