Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 08 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

26 Martie 2020
Vizualizari: 457
Comentează add

Anthony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase din SUA, a afirmat că se așteaptă la o nouă epidemie de coronavirus.

Noul coronavirus ar putea recircula şi sezonul următor

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Directorul Institutului naţional de alergii şi boli infecţioase din Statele Unite şi membru al echipei de coordonare pentru coronavirus de la Casa Albă, Anthony Fauci, a declarat joi că nu crede că va dispărea coronavirusul şi că va recircula sezonul următor.
 
"Avem suficientă experienţă din actuala epidemie, deci nu va mai fi nevoie să închidem ţara dacă coronavirusul va reapărea", a declarat Anthony Fauci, transmite agenția Reuters.
 
"Vom căpăta suficientă experiență, astfel încât atunci când va reveni, vom putea identifica, izola și detecta persoanele infectate. Iar dacă aceste lucruri vor fi făcute eficient, nu vom mai avea o epidemie", a spus Fauci. "Îl vom menţine la un nivel foarte scăzut. Ceea ce ar însemna că nu va trebui să ne blocăm din nou".
 
"Cred că putem evita asta. Va fi mult diferit de ceea ce facem acum", a adăugat el. Dr Fauci a declarat că guvernul Statelor Unite va stabili în curând directive pentru a-i ajuta pe americanii care se recuperează de la infecția cu coronavirus să stabilească când este sigur să revină la viața obișnuită, în condiţiile în care un număr mare de americani bolnavi ar face imposibilă utilizarea testelor medicale pentru a determina revenirea la o viaţă normală, aşa încât este nevoie de aceste directive, a spus el.
 
(S.S.)

Etichete Anthony FauciepidemiecoronavirusSUA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live