Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

5 Martie 2015
Vizualizari: 1034
Comentează add

Ministrul finanţelor afirmă că noul Cod Fiscal îşi propune să sprijine dezvoltarea afacerilor, să scoată la lumină locurile de muncă la negru şi să creeze altele noi.

Noul Cod Fiscal "îşi propune să sprijine dezvoltarea afacerilor"

iulian-olescu

Ministrul finanțelor, Darius Vâlcov. Foto: gov.ro.

Ministrul finanţelor afirmă că noul Cod Fiscal îşi propune să sprijine dezvoltarea afacerilor, să scoată la lumină locurile de muncă la negru şi să creeze altele noi.

La o dezbatere pe această temă, Darius Vâlcov a mai spus că din 2020 ar putea fi modificată strategia fiscală, în funcţie de cum va evolua mediul de afaceri.

"Viziunea acestui proiect al nostru este ca să luăm această presiune de pe agenţii ecnomici, doar pentru ca după un interval de cinci ani de zile să vedem cât s-au dezvoltat aceste companii şi apoi putem regândi din 2018 un alt sistem fiscal pentru perioada 2020-2030, dar în momentul în care vom avea companii sănătoase sau însănătoşite şi care merg spre un drum de dezvoltare şi de creştere a afacerii", a declarat ministrul finanţelor.

Darius Vâlcov a subliniat, de asemenea, că înlocuirea cotei unice cu un sistem progresiv de impozitare a veniturilor nu este posibilă în următorii doi ani din cauza dificultăţilor tehnice cu care s-ar confrunta Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. 


Etichete Cod fiscalfinanţeDarius Vâlcovbugeteconomieafacerilocuri de muncăANAFcotă unică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live