Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Tănase

16 Iunie 2014
Vizualizari: 1060
Comentează add

Viitorul Consiliu de Administraţie al SRR este format din membri ai fostei conduceri, dar se regăsesc şi persone noi, cu experienţă în domeniu, spune senatorul Georgică Severin.

Noul CA al SRR urmează să fie votat în plenul parlamentului

ioana-tanase

Foto: Arhivă Radio România

În plenul reunit al parlamentului programat pentru ora 16:00 urmează să fie supus votului şi raportul care avizează favorabil candidaţii propuşi pentru noul Consiliu de Administraţie al Radioului public.

Documentul a fost votat în Comisiile de cultură ale Senatului şi Camerei Deputaţilor. 

Radioul public reprezintă o instituţie serioasă, bine manageriată şi fără probleme financiare - au afirmat astăzi preşedinţii comisiilor de cultură din Camera Deputaţilor şi Senat, Gigel Ştirbu şi Georgică Severin.

Viitorul Consiliu de Administraţie al SRR este format din membri ai fostei conduceri, dar se regăsesc şi persone noi, cu o vastă experienţă în domeniu - susţinea senatorul PSD Georgică Severin.

"Radioul public s-a demonstrat o instituţie serioasă, care şi din punct de vedere al audienţei ocupă primul loc la nivel naţional, dar şi din punct de vedere financiar s-a dovedit o instituţie profitabilă şi bine manageriată", a spus  Georgică Severin.   

La rândul său, liderul Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, liberalul Gigel Ştirbu, a mulţumit conducerii Radioului public pentru rezultatele obţinute:

"Este una dintre instituţiile statului care, iată, în ultimii ani de zile au funcţionat normal, este una dintre instituţiile statului român care nu au avut probleme financiare, iar acest lucru sunt convins că s-a datorat în mare parte conducerii pe care Societatea Română de Radio a avut-o", a spus Gigel Ştirbu. 

 


Etichete votplenparlamentconsiliuSRRconducereGeorgică SeverinCamera Deputaţilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live