Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Aprilie 2021
Vizualizari: 296
Comentează add

A fost evidenţiată necesitatea adaptării măsurilor de relaxare treptată în funcţie de specificul fiecărui domeniu de activitate.

Nouă ședinţă a Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate

radiojurnal

     Foto: Arhiva/ MApN

Comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate începând cu 1 iunie 2021 a avut ieri o nouă şedinţă. A fost evidenţiată necesitatea adaptării măsurilor de relaxare treptată în funcţie de specificul fiecărui domeniu de activitate, se precizează într-un comunicat.

Reprezentanţii asociaţiilor şi organizaţiilor de profil au venit cu propuneri concrete privind perspectiva organizării unor evenimente culturale pilot, care să fie desfăşurate în condiţii de siguranţă sanitară.

S-a discutat și despre redeschiderea progresivă a sectorului ospitalităţii, pe măsură ce avansează campania de vaccinare. Propunerile vor fi analizate începând de azi în grupuri tehnice de lucru pe domenii, în care reprezentanţii ministerelor şi instituţiilor aibilitate se vor pune de acord asupra propunerilor specifice de măsuri. Acestea vor fi ulterior prezentate spre aprobare în cadrul Comitetului Interministerial.


Etichete Comitet interministerialrevenirea la normalitate1 iunie 2021

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live