Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 August 2021
Vizualizari: 357
Comentează add

Ultima etapă a ridicării restricţiilor, amânată deja de două ori, va fi aplicată la trei săptămâni după ce orice persoană cu vârsta peste 18 ani va primi o primă doză de vaccin.

Norvegia condiţionează eliminarea restricţiilor de vaccinarea populaţiei

radiojurnal

   Oslo. Foto: Răzvan Stancu.

În Norvegia eliminarea restricţiilor sanitare va fi condiţionată de vaccinarea populaţiei sale, a anunţat azi guvernul, în aşteptarea celui de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19.

Ultima etapă a ridicării restricţiilor, amânată deja de două ori, va fi aplicată la trei săptămâni după ce orice persoană cu vârsta peste 18 ani va primi o primă doză de vaccin, a anunţat executivul, care se aşteaptă la o ridicare a restricţiilor în jurul datei de 6 septembrie.

În Norvegia, unde epidemia de COVID-19 se află în mare parte sub control, a început la mijlocul lunii iunie a treia fază a planului său de ridicare a restricţiilor, format din patru etape.

Ţara scandinavă, cu o populaţie de 5,4 milioane de locuitori, foloseşte doar vaccinuri ARN mesager (Pfizer/BioNTech şi Moderna) în programul său de vaccinare, precizează France Presse. 

 

Etichete norvegiarestrictiivaccinare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live