Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

19 Noiembrie 2010
Vizualizari: 2172
Comentează add

Scriitorul Norman Manea ajunge la Romexpo, unde, de la ora 18:30 - Editura Polirom, Ambasada Franţei în România şi Institutul Francez organizează o masă rotundă cu tema "Norman Manea: obsesia incertitudinii”.

"Norman Manea: obsesia incertitudinii” la Gaudeamus

mihaela-helmis

Gaudeamus 2010. Foto: Ioana Dogaru.

La Pavilionul Romexpo, continuă vineri Târgul de Carte Gaudeamus. Ajuns la cea de-a 17-a ediţie, evenimentul organizat de Radio România va reuni anul acesta 380 de edituri şi aproximativ 400 de lansări de carte.

Evenimentul durează până luni când intrarea este gratuită. De astăzi până duminică, târgul este deschis între orele 10:00 şi 20:00. Intrarea costă 4 lei iar un abonament valabil pentru toate zilele - 10 lei.

Elevii, studenţii, cadrele didactice şi pensionarii au intrarea liberă. Pe lângă lansările de carte, Târgul Gaudeamus propune vizitatorilor şi o serie de dezbateri.

Vineri este programată o astfel de dezbatere de o oră, organizată de Redacţia Informaţii a Radio România şi Agenţia de Presă Rador.

Intitulat "De la cuvântul vorbit la cuvântul scris", evenimentul are loc de la ora 13:00, la Sala Cupola, în corpul central Romexpo.

Programul complet de vineri de la Gaudeamus aici.


Etichete GaudeamusTârg de CarteNorman ManeaRomexpo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live