Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Iulie 2019
Vizualizari: 571
Comentează add

Este primul tir de acest fel de la întâlnirea dintre preşedintele Trump şi liderul comunist, Kim Jong Un, pe linia de demarcaţie dintre cele două Corei, la sfârşitul lunii trecute.

Nord-coreenii au lansat proiectile în regiunea Wonsan, pe coasta de est

radiojurnal

 

Armata Coreii de Sud a denunţat tirul a cel puţin 2 proiectile nord-coreene, în această dimineaţă, în regiunea Wonsan, pe coasta de est a peninsulei.

Acestea au zburat circa 430 de kilometri, potrivit statului major general de la Seul.

La rândul său, un responsabil american a confirmat, pentru France Presse, că este vorba de un proiectil cu rază scurtă de acţiune.

Este primul tir de acest fel de la întâlnirea dintre preşedintele Donald Trump şi liderul comunist, Kim Jong Un, pe linia de demarcaţie dintre cele două Corei, la sfârşitul lunii trecute.

Ultimul test cu rachete al Phenian-ului a avut loc în mai, când au fost lansate câteva, inclusiv unele balistice cu rază scurtă de acţiune.

Kim Jong Un, însoţit de şefii programelor de înarmare, a inspectat, marţi, un nou submarin, ceea ce poate arăta că Phenianul continuă dezvoltarea programului de lansare de rachete balsitice de pe submarine, notează Reuters.


Etichete coreeaproiectile

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live