Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Februarie 2014
Vizualizari: 1079
Comentează add

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a precizat că detaliile procedurale privind nominalizarea lui Klaus Iohannis ca vicepremier vor fi discutate mai întâi cu Victor Ponta.

Nominalizările PNL "vor fi discutate în USL"

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că are o relaţie bună cu Klaus Iohannis, pe care îl consideră un câştig pentru echipa guvernamentală.

Aflat la Soci, unde a participat la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă, premierul a evitat să dea un răspuns tranşant legat de poziţia exactă pe care ar urma să o ocupe Iohannis în Executiv, acesta fiind desemnat, vineri, de PNL, pentru funcţiile de vicepremier şi ministru de interne. Victor Ponta a mai spus că toate propunerile făcute de liberali sunt valoroase.

"Sunt oameni de valoare, în frunte cu domnul Iohannis, pe care nu doar că îl doresc în guvern, dar cred că ar aduce un plus guvernului.

Celelalte decizii, însă, strict tehnice şi cum procedăm în continuare le vom lua în ţară, cu calm şi cu gândul cum e mai bine pentru sarcina principală a guvernului de a-şi continua programul şi de a continua acest trend pozitiv al României", a declarat premierul.

Şi preşedintele PNL, Crin Antonescu a precizat că detaliile procedurale privind nominalizarea lui Klaus Iohannis ca vicepremier vor fi discutate mai întâi cu Victor Ponta.

Liderul liberal a răspuns, astfel, criticilor aduse de mai mulţi social-democraţi, care au susţinut că nominalizarea ca vicepremier a primarului Sibiului ar crea instabilitate politică, fiind necesar un nou vot de încredere al parlamentului.


Etichete remanierediscuţiiPNLCrin AntonescuVictor PontaminiştriKlaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live