Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

18 Ianuarie 2022
Vizualizari: 418
Comentează add

Noile măsuri de sprijin în domeniul energiei vor intra în vigoare la 1 februarie.

Noile măsuri de sprijin în domeniul energiei, în vigoare de la 1 februarie

Virgil Popescu. Foto: gov.ro.

Realizator: Mihaela Enache - Ordonanța de urgență privind noile măsuri de sprijin în domeniul energiei va fi aprobată săptămâna viitoare, susține ministrul energiei, Virgil Popescu. El crede că este binevenită orice măsură în sprijinul cetățenilor și care le poate îmbunătăți pe cele aplicate în prezent.

Virgil Popescu: Măsurile intră cu data de 1 februarie. Evident mărim plajele de consum de la 1.000 la 1.500 și de la 300 la 500. Discutăm împreună cu Ministerul de Justiţie să vedem dacă se pot face și recalculări în spate. Măsura plafonării, așa cum a fost ea făcută și așa cum este făcută acum, face o intervenție în piață și este benefică pentru români şi, dacă considerăm că mai trebuie modificat ca să fie și mai bine pentru români, o vom face.

Realiator: Vă reamintim, premierul a anunțat aseară că pentru persoanele fizice prețul la energie electrică va fi plafonat la 80 de bani pe un kilowatt/oră pentru un consum de cel mult 500 de kilowaţi lunar. La gaz, plafonarea va fi de 31 de bani pentru un kilowatt/oră la un consum de până la 1.500 de kilowaţi/oră în decurs de cinci luni.


Etichete (ii)masurienergie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live