Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Cristea

21 Septembrie 2022
Vizualizari: 237
Comentează add

Legătura dintre calitatea educației și mediul de afaceri va fi dată de noile legi ale educației, care urmează să ajungă în Parlament.

Noile legi ale educației urmează să ajungă în Parlament

alexandra-cristea

Foto: Arhivă.

Realizator: Amalia Bojescu - Legătura dintre calitatea educației și mediul de afaceri va fi dată de noile legi ale educației, care urmează să ajungă în Parlament. Senatorul USR Ștefan Pălărie spune că educația trebuie să devină un obiectiv de țară astăzi, pentru ca mediul de afaceri să beneficieze de generații viitoare bine pregătite. 

Ştefan Pălărie: După ce în versiunea actualizată, Guvernul și le va asuma ca proiecte de lege, ele vor ajunge în dezbatere parlamentară. Cel mai probabil partidele din coaliția de guvernare le vor susține în forma care va veni aici, în Parlament, motiv pentru care noi, cei de la USR, ne propunem să susținem exact amendamentele cheie, cele fără de care aceste legi nu vor face prea mult bine, din păcate, vor face chiar mai mult rău. 

Realizator: În cadrul unei dezbateri pe teme de educație, s-a atras atenția că o problemă pentru mediul de afaceri este faptul că tinerii din învățământul profesional și tehnologic nu au unde să facă practică, iar calificările nu sunt actualizate de foarte mult timp


Etichete (ii)legieducatieparlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live