Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DINCOLO DE ZIDURI Marţi, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

27 Septembrie 2021
Vizualizari: 249
Comentează add

Rata de infectare la Timişoara a trecut de şapte la mia de locuitori ca urmare a creşterii numărului mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2.

Noi restricţii sanitare în Timişoara

alina-bujanca

      Foto: www.facebook/Ro Vaccinare.

Rata de infectare la Timişoara a trecut de şapte la mia de locuitori ca urmare a creşterii numărului mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2.
 
Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență, reunit în jurul prânzului, a hotărât impunerea unor restricții de circulaţie în week-end pentru persoanele nevaccinate precum și reducerea programului la magazine până la ora 18, închiderea localurilor și interzicerea organizării de petreceri, concerte şi competiţii sportive.
 
Printre localitățile vizate de aceste restricţii se mai numără comunele Giroc, Otelec, Parța și Șag. Alte cinci localități, printre care comunele periurbane Dumbrăvița, Ghiroda și Moșnița Nouă de lângă Timişoara intră, de marți, 28 septembrie, sub restricţii de circulaţie de noapte și în timpul săptămânii, având o incidență de peste 7,5.
 
La nivelul jueţului Timiş rata de infectare a ajuns la 5,32. Se menţin opt focare de infecţie active, ultimele fiind înregistrate la o grădiniță şi la Spitalul Judeţean.

Etichete Timișoararestricțiicoronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live