Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Martie 2021
Vizualizari: 172
Comentează add

Folosirea măştii este obligatorie în toată ţara şi este menţinută interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii, de la orele 20:00 până la 5:00 dimineaţa.

Noi restricţii sanitare impuse în Ungaria anti-CIVID19 - ”valul 3”

radiojurnal

   Foto: Arhivă.

Şcolile, grădiniţele şi magazinele neesenţiale sunt închise în Ungaria, de luni, o dată cu intrarea în vigoare a noilor restricţii instituite pentru a frâna ceea ce autorităţile de la Budapesta consideră a fi al treilea val al pandemiei de COVID-19.

Învăţământul primar se va desfăşura, cel puţin o lună numai online, la fel cum se desfăşoară, din noiembrie, cel secundar şi universitar. Cât despre comerţ, este permisă funcţionarea doar a magazinelor cu produse de bază precum supermarketurile, farmaciile sau benzinăriile.

Folosirea măştii este obligatorie în toată ţara şi este menţinută interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii, de la orele 20:00 până la 5:00 dimineaţa.

Ungaria, ţară cu circa 9,7 milioane de locuitori, a înregistrat în ultimele şapte zile, în medie, 5.113 noi cazuri de COVID şi 133 de decese pe zi. Dintre cei 7.924 de pacienţi COVID spitalizaţi în prezent în Ungaria, 806 sunt conectaţi la ventilatoare în unităţile de ATI.


Etichete ungariapandemia covid-19restricții noivalul 3

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live