Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Septembrie 2021
Vizualizari: 182
Comentează add

Comitetul Național pentru Situații de Urgență ar urma să stabilească în această seară modificări legate de restricțiile impuse de rata mare a incidenței COVID-19, spune premierul.

Noi reguli pentru continuarea predării cu prezența elevilor în clase

radiojurnal

  Florin Cîţu. Foto. gov.ro

Comitetul Național pentru Situații de Urgență ar urma să stabilească în această seară modificări legate de restricțiile impuse de rata mare a incidenței COVID-19, spune premierul Florin Cîțu.

El a explicat că guvernul va adopta mâine noile reguli, printre care posibilitatea ca școlile să continue predarea cu prezența elevilor în clase, chiar și după depășirea pragului de șase cazuri la mia de locuitori, cum este în prezent.

Florin Cîţu: Se scoate acea legătură cu grad de incidență. Şi atunci rămâne pentru fiecare școală în parte decizia, în funcție de numărul de copii infectați. Detaliile vin, prin ordin, de la Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii împreună. De câte ori trebuie să se testeze și așa mai departe. Haideţi să aşteptăm de la ei.

Premierul Florin Cîțu la inaugurarea în această după-amiază a pasajului de la Mogoșoaia, în nord-vestul Capitalei, pe șoseaua de centură. Declaraţiile sale au fost însoțite aproape permanent de claxoanele șoferilor care așteptau deschiderea pasajului.

Lucrarea a fost finalizată cu câteva luni înainte de termenul stabilit prin contract şi este primul astfel de pod care se deschide în ultimii nouă ani pe întreaga centură a Bucureștiului, una din cele mai aglomerate tronsoane rutiere din țară.

Reporterul nostru, Alex Lancuzov, precizează că, în prezent, mai sunt în lucru pe șoseaua de centură alte patru pasaje menite să fluidizeze ruta ocolitoare a Capitalei.

 

Etichete scolieleviprezenta(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live