Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, UEFA Conference League, play-offs, meciuri tur Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

18 Martie 2019
Vizualizari: 623
Comentează add

Premierul Edouard Philippe a anunţat noi măsuri pentru menţinerea ordinii publice după evenimentele de la manifestaţia vestelor galbene.

Noi măsuri în Franţa după ultima manifestaţie a vestelor galbene

radu-dobritoiu

În Franţa, premierul francez Edouard Philippe a anunţat, cu câteva minute în urmă, noi măsuri pentru menţinerea ordinii publice, după evenimentele violente de acum două zile de la manifestaţia vestelor galbene.

Începând de sâmbătă şi ori de câte ori va fi nevoie, sunt interzise manifestaţiile vestelor galbene unde au avut loc violenţe şi distrugeri. Forţele de ordine vor avea mai multă autonomie în teren şi mai multă libertate de iniţiativă. Poliţişti de la brigada judiciară vor fi plasaţi în teren pentru a putea pregăti procedurile ulterioare în justiţie împotriva persoanelor violente.

Toţi cei care vor participa la manifestaţii interzise, chiar dacă nu vor comite acte de agresiune, vor fi consideraţi complici. Şeful poliţiei din Paris a fost demis din funcţie, iar miercuri va fi numită o altă persoană în locul său - ne-a transmis corespondentul RRA Daniela Coman.

 


Etichete Daniela ComanEdouard Philippeveste galbene

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live