Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Firu, Dolj

9 August 2019
Vizualizari: 425
Comentează add

La Caracal s-au reluat astăzi percheziţiile la domiciliul lui Gheorghe Dincă, în prezenţa acestuia şi a apărătorului său.

Noi informaţii în cazul Caracal

florin-firu-dolj

La Caracal s-au reluat astăzi percheziţiile la domiciliul lui Gheorghe Dincă, în prezenţa acestuia şi a apărătorului său.

Corespondentul nostru, Florin Firu, ne spune, în direct, care sunt cele mai noi informaţii despre acest caz. Bună ziua!


Reporter: Bun găsit! Anchetatorii continuă să verifice şi în acest moment în casa şi curtea suspectului în căutarea de noi probe.

De altfel, probabil pentru a înlesni munca cercetărilor a avut loc şi o acţiune de igienizare, gunoaiele colectate fiind debarasate în această dimineaţă cu o remorcă.

Reamintim că a fost finalizată percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, ce i-au aparţinut lui Gheorghe Dincă.

Este vorba despre un laptop, un aparat foto, două telefoane mobile şi stik-uri de memorie. Această percheziţie a fost făcută în prezenţa inculpatului şi a apărătorului din oficiu.

Urmează ca datele obţinute să fie prelucrate analitic de specialiştii din cadrul DIICOT, împreună cu ofiţeri de Poliţie Judiciară.

Tot în cursul zilei de ieri, procurorii DIICOT au audiat mai multe persoane şi au efectuat activităţi de urmărire penală, care, dau asigurări anchetatorii, continuă cu celeritate.

Astfel, la Poliţia din Caracal au fost aduse şi astăzi la audieri persoane, care ar putea oferi amănunte despre suspectul Gheorghe Dincă.


Etichete cazul de la caracalgheorghe dincapolitiecrimediicotcaracal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live