Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Septembrie 2021
Vizualizari: 256
Comentează add

La Spitalul Municipal Vatra Dornei,în zona non-COVID au fost confirmaţi 16 pacienţi şi 10 cadre medicale,din care 3 erau vaccinate. Și în spitale din Slatina și Galați sunt focare.

Noi focare de COVID-19 în spitale sau secţii non-COVID

radiojurnal

  SARS-CoV-2:   Foto: Arhivă.SARS-CoV-2:   Foto: Arhivă.

În mai multe zone ale ţării, au apărut noi focare de COVID-19 în spitale sau secţii non-COVID. Redactorul RRA, Cristina Dumitrescu, a realizat o sinteză pe acest subiect.


Cristina Dumitrecu: La Spitalul Municipal Vatra Dornei, în zona non-COVID au fost confirmaţi 16 pacienţi şi 10 cadre medicale, din care trei erau vaccinate. Dintre cele 26 de persoane infectate 3 au forme medii de boală şi au rămas în spital, iar celelalte au forme uşoare şi sunt monitorizate la domiciliu de medicii de familie. Există un focar activ şi la Slatina - 21 de pacienţi şi cadre medicale au fost confirmaţi cu noul coronavirus în Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, singura din Olt care are şi terapie intensivă. Bolnavii cu afecţiuni cardiologice ar putea fi transferaţi către alte spitale, iar secţia ar urma să fie reorganizată cu un circuit separat pentru COVID-19. Şi Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a anunţat că la Secţia Medicală 2 a Spitalului Judeţean este focar de COVID-19, o pacientă care avusese test cu rezultat negativ la internare şi urma să fie externată, a fost din nou testată, iar de această dată rezultatul a fost pozitiv. Ulterior au fost testaţi toţi pacienţii, iar 6 au fost confirmaţi cu coronavirus, de asemenea şi personalul medical, dar fără niciun rezultat pozitiv.


Etichete focare covid-19secții non-covidpandemia covid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live