Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Campionatul European de Handbal Feminin: ROMÂNIA – UNGARIA Miercuri, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Octavian Begu

14 Noiembrie 2017
Vizualizari: 381
Comentează add

O comisie a Congresului american îl va chestiona din nou pe ministrul Justiţiei, Jeff Sessions, în legătură cu implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016.

Noi audieri în SUA în legătură cu implicarea Rusiei în alegerile din 2016

octavian-begu

 Jeff Sessions, depune jurământul de credinţă faţă de naţiune -10 ianuarie 2017       Foto: en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Sessions

O comisie a Congresului american îl va chestiona din nou pe ministrul Justiţiei, Jeff Sessions, în legătură cu implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016 şi cu o posibilă înţelegere între Moscova şi membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump.

Potrivit France Presse, Jeff Sessions ar urma să explice relaţiile sale cu George Papadopoulos, consilierul din campania miliardarului republican care a recunoscut recent că i-a minţit pe anchetatorii FBI.

În timpul audierii sale de confirmare din Senat, ministrul Justiţiei afirma că nu a avut niciun contact cu responsabili ruşi în timpul campaniei şi că nu a ştiut de existenţa vreunei înţelegeri secrete între echipa lui Trump şi Moscova.

El a recunoscut însă, ulterior, că a discutat cu ambasadorul rus la Washington, fapt ce l-a forţat să se retragă din ancheta în caz, încredinţată apoi procurorului special Robert Mueller.


Etichete Jeff SessionsGeorge PapadopoulosRobert MuellerDonald Trumpaudieriprocuror specialRusiaMoscovaVladimir Putin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live