Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Marţi, 14 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

7 Iulie 2015
Vizualizari: 1779
Comentează add

O carte electronică publicată de adepții Jihadului îi îndeamnă pe musulmanii din Occident să se strângă în "bandă", în grupări afiliate la ISIS cu scopul de a "cuceri Roma, Italia"

Noi amenințări ISIS la adresa Romei și a Vaticanului

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

Islamişti radicali. Foto: captură youtube.com.

Italia - sub noi amenințări din partea grupării Isis care avertizează din nou că vor "lovi" Roma. 

Italia este din nou supusă amenințărilor venite din partea grupării teroriste a Statului Islamic. 
 
O carte electronica publicata de adepții Jihadului în îndeamnă pe musulmanii din Occident să se strângă în "bandă", în grupări afiliate la Isis cu scopul de a "cuceri Roma, Italia". 
 
Fișierul electronic digital a fost descoperit de Site - organizaţia specializata în supravegherea site-urilor grupării teroriste Statul Islamic. 
 
Cartea se intitulează «Bande musulmane» si ar fi prima dintr-o serie de volume - «Musulmanii in Occident». Fotografia de pe coperta cărții reprezintă un marș al tinerilor care defilează cu steagul negru al Statului Islamic în mâini. 
 
Pe de alta parte, Papa Francisc primeşte zilnic câte treizeci de scrisori de la musulmani italieni. 
 
Toate adresate lui "Francis primul si ultimul", cu o teribilă ameninţare: "curând San Pietro va fi purificat cu sângele tău".
 
"Nu există amenințări grave, dar există încă amenințări care necesită maximă atenție" a declarat Comandantul jandarmeriei statului Vatican, Domenico Giani. 
 
Surprinde însă faptul că în toate aceste scrisori apar detalii din interiorul Vaticanului referitoare la angajamentelele Papei, ale cardinalilor Curiei și a angajaților din marile bazilici și sanctuare romane și din Italia. De aici există și bănuială unui posibil "infiltrat" chiar în Secretariatul Sfântului Scaun. 
 
Vânătoarea acestui posibil "înfiltrat" ​​este extrem de delicată. Se vorbește despre o analiză ştiinţifică a tuturor înscrişilor, cu echipamente speciale israeliene, pentru a obține amprente ce ar putea fi comparate cu a celor care în aceste săptămâni vor intra in Palatul Apostolic Santa Marta, unde se afla apartamentul Suveranului Pontif. 

Etichete ItaliaStatul IslamicVaticanromaJihadComandantul jandarmeriei statului VaticanDomenico GianiSan Pietro

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live