Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

6 Decembrie 2019
Vizualizari: 1441
Comentează add

Noul preşedinte al Bursei de Valori Bucuresti, Radu Hanga, se declară mulţumit de evoluţia instituţiei şi promite noi acţiuni pentru îmbunătăţirea pieţei de capital.

Noi acţiuni pentru îmbunătăţirea pieţei de capital

florin-lepadatu

 Foto bvb.ro

Noul preşedinte al Bursei de Valori Bucuresti, Radu Hanga, se declară mulţumit de evoluţia instituţiei şi promite noi acţiuni pentru îmbunătăţirea pieţei de capital.

Într-o declaraţie pentru Radio România Actualităţi, el a explicat că esenţial este şi modul în care evoluează comunitatea brokerilor, adică a celor care intermediază relaţia cu clienţii.

Radu Hanga: "Anul acesta a fost un an special în sensul că am înregistrat un număr de 14 listări de emisiuni de obligaţiuni.

Ne aşteptăm ca până la sfârşitul anului suma ridicată prin intermediul emisiunilor de obligaţiuni să se apropie de un miliard de euro.

Prima prioritate pentru noi este, sigur, vorbind de statutul de piaţă emergentă, să ne uităm la soluţiile pentru creşterea lichidităţii.

Evident că soluţia nu este simplă, trebuie să avem o industrie de brokeraj mult mai activă pentru a putea vedea lichiditate mai bună la Bursa de Valori Bucureşti.

Trebuie să ne uităm care sunt obstacolele care îi fac pe jucătorii din piaţă, pe brokeri să fie mai puţini activi, să vedem cum putem corecta."

Radu Hanga se află în această perioadă în procesul de avizare din partea autorităţilor de supraveghere, la fel ca şi ceilalţi membri aleşi la finalul lunii trecute în noul Consiliu de Administraţie, care ar urma să îşi înceapă activitatea la începutul anului viitor, ne-a precizat redactorul RRA, Iulian Olescu.


Etichete BVBbursă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live