Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dana Dumăscu

28 Octombrie 2020
Vizualizari: 205
Comentează add

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică cele mai multe cazuri s-au înregistrată din nou în București, urmat de județele: Cluj, Timiș, Iași și Bihor.

Noi recorduri în evoluția pandemiei de COVID-19 în țara noastră

dana-dumascu

Foto: Gabriel Sava.

Noi recorduri au fost anunțate astăzi în evoluția pandemiei de COVID-19 în țara noastră. Au fost raportate 5.343 de cazuri noi, în condițiile în care au fost efectuate aproape 37.000 de teste în ultimele 24 de ore.

Este cel mai grav bilanț zilnic comunicat de la declanșarea pandemiei.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică cele mai multe cazuri s-au înregistrată din nou în București, urmat de județele: Cluj, Timiș, Iași și Bihor.


De ieri până astăzi au murit 107 oameni, printre care și un băiețel de patru luni, din Sibiu, cu mai multe afecțiuni asociate - a transmis corespondenta noastră Carmen Vulcan.
861 de persoane sunt internată acum la terapie intensivă, iar în aproape toate spitalele din țară se caută suplimentarea patrurilor prin reorganizarea unor secții medicale.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile raportate la mia de locuitori a urcat în București la 3,81, după ce ieri mai scăzuse. Cea mai mare valoare a acestui indicator este acum în județul Cluj - 4,09 - iar cel mai scăzut în județul Vrancea - 0,81.


În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii au aplicat peste 6.000 de sancțiuni celor care nu respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

(RS)


Etichete coronavirusromania(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live