Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

29 Iulie 2021
Vizualizari: 134
Comentează add

Se păstrează condiţia generală ca la evenimentele sportive, artistice şi private să participe persoanele vaccinate, testate sau care au trecut prin boală.

Noi măsuri de relaxare a restricţiilor adoptate de guvern

florin-lepadatu

Foto: Arhivă.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - Noi măsuri de relaxare a restricţiilor impuse de pandemie au fost adoptate de guvern. Acestea vor intra în vigoare de la 1 august.

Se păstrează condiţia generală ca la evenimentele sportive, artistice şi private să participe persoanele vaccinate, testate sau care au trecut prin boală. Redactorul nostru Andrei Şerban explică:


Reporter: HG adoptată ieri prevede ca un număr mai mare de persoane să participe la evenimente sportive, artistice şi private, în aer liber, dar noile limite se aplică în localităţile unde indicele cazurilor de COVID-19 este egal sau sub 2 la mia de locuitori.

Toţi participanţii trebuie să fie vaccinaţi, testaţi sau să fi trecut prin boală - aşa cum a explicat premierul Florin Cîţu:


Florin Cîţu: Activităţile culturale, artistice şi de divertisment organizate în spaţii deschise cu participarea a cel mult 75 de mii de persoane în localităţile cu incidenţă mai mică sau egală cu 2 la mia de locuitori. Competiţii sportive în spaţii închise sau deschise permise cu spectatori până la 75% din capacitatea maximă a spaţiului, cu asigurarea unei distanţe de un minim un metru de persoane şi dacă incidenţa din localitate este mai mică sau egală cu 2 la mie. Activităţile din baruri, discoteci şi săli de jocuri până la capacitatea maximă a spaţiilor închise în intervalul orar 05:00-02:00, dacă incidenţa este mai mică sau egală cu 2 la mie, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate.


Etichete citurestrictii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live