Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

3 Noiembrie 2020
Vizualizari: 393
Comentează add

În Statele Unite se desfăşoară alegerile prezidenţiale, cursa electorală fiind strânsă în unele dintre statele decisive.

Noaptea americană- în Statele Unite se desfăşoară alegerile prezidenţiale

florin-lepadatu

 Foto: wikipedia.org

În Statele Unite se desfăşoară alegerile prezidenţiale, cursa electorală fiind strânsă în unele dintre statele decisive.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sugerat marţi că nu a pregătit nici un discurs de cedare, nici un discurs de acceptare.

Întrebat de un reporter dacă a pregătit unul din cele două discursuri, Donald Trump a răspuns: "Nu, încă nu mă gândesc la discursul de cedare şi nici la discursul de acceptare.

Din fericire, nu vom pregăti decât unul dintre acestea două şi, ştiţi bine, victoria este uşoară.

A pierde nu este niciodată uşor - nu, pentru mine nu este".

Anunţarea rezultatului scrutinului prezidenţial din statul american Carolina de Nord va fi amânată cu cel puţin 45 de minute, după ce autorităţile electorale americane au decis prelungirea timpului de votare la unele secţii de vot care au înregistrat unele probleme marţi dimineaţă.

Carolina de Nord ar trebui să înceapă să raporteze rezultate la ora 7:30 p.m. ET (4 noiembrie, ora 2:00 a.m, ora României), dar nu va putea da rezultatele decât după ora 8:15 p.m. ET (4 noiembrie, ora 3:15 a.m., ora României).

Comisia electorală dezbate încă problema secţiilor de vot care au înregistrat întârzieri în procesul electoral, relatează CNN, preluat de Rador.


Etichete casa albăSUA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live