Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Aprilie 2021
Vizualizari: 359
Comentează add

Nicușor Dan afirmă că a semnalat ilegalități privind zeci de hectare de teren cărora li s-a schimbat destinația din spațiu verde în spațiu construibil.

Nicuşor Dan: Declarații la DNA privind plângerea la adresa Gabrielei Firea

radiojurnal

  

Primarul capitalei, Nicușor Dan, a fost chemat azi la DNA pentru a da declarații referitor la plângerea penală făcută în 2019 împotriva fostului primar general Gabriela Firea și a fostului arhitect-șef al capitalei, Ștefan Dumitrașcu, în legătură cu adoptarea Planului Urbanistic Zonal al Sectorului 3.
 
Într-o postare pe internet, Nicușor Dan afirmă că a semnalat ilegalități privind zeci de hectare de teren cărora li s-a schimbat destinația din spațiu verde în spațiu construibil.
 
"Plângerea penală a fost instrumentul pe care l-am avut atunci, în 2019, când eram deputat și vicepreședinte al Asociației Salvați Bucureștiul" - explică actualul primar.
 
"În funcția ocupată în prezent - adaugă el - am un instrument mai puternic, pe care l-am și folosit, respectiv propunerea de suspendare a PUZ-urilor de sector pentru un an de zile, lucru pe care CGMB l-a votat".
 
(PH)

Etichete Nicuşor DanGabriela FireaDNAplangere penala(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live