Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

19 Februarie 2015
Vizualizari: 1149
Comentează add

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost reţinut de procurorii anticorupţie, după ce a fost audiat, timp de mai multe ore, la sediul DNA.

Nicuşor Constantinescu a fost reţinut pentru 24 de ore

mona-constantinescu-constanta

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Foto: Mona Constantinescu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii anticorupţie, după ce a fost audiat, timp de mai multe ore, la sediul DNA din judeţ.

Anchetatorii au efectuat, în această dimineaţă, percheziţii în clădirea Consiliului Judeţean, dar şi într-un hotel din Mamaia.

Procurorii DNA au efectuat astăzi mai multe percheziţii în Constanţa. Au fost vizate Fundaţia Fantazio, Aquamagic, Hotelul Flora din staţiunea Mamaia, Agenţia de Turism Mistral, dar şi Consiliul Judeţean Constanţa.

După mai bine de opt ore, procurorii au părăsit sediul Consiliului Judeţean, împreună cu preşedintele Nicuşor Constantinescu pe care l-au dus la DNA pentru audieri.

La ieşirea din sediul instituţiei, Constantinescu a declarat că este acuzat de abuz în serviciu şi de conflicte de interese şi că aceste acţiuni ale procurorului sunt o continuare a hărţuirii politice la care este supus împreună cu primarul Radu Mazăre şi cu prietenul său, Sorin Strutinski.

"Sunt acuzat că am semnat nişte contracte cu Televiziunea Soti şi cu ziarul "Telegraf", fapte pentru care şi dl Mazăre a fost cercetat şi a primit neînceperea urmăririi penale la DNA Bucureşti, acum doi ani de zile. Pentru aceleaşi fapte sunt acuzat şi acum. Abuz în serviciu, presupun, şi alte chestiuni de genul ăsta, similare. Conflict de interese şi alte chestiuni de-astea", a spus Nicuşor Constantinescu. 


Etichete ştiri sud-estConstanţapercheziţiiDNAConsiliu JudeţeanNicusor Constantinescufundaţiifirmereţinere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live