Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Ianuarie 2020
Vizualizari: 1126
Comentează add

Nicuşor Dan, susţinut de USR pe post de candidat independent la Primăria Capitalei, a prezentat un sondaj din care reiese ca are cele mai mari şanse să câştige alegerile.

Nicușor Dan a prezentat un sondaj privind alegerile pt. Primăria Capitalei

radiojurnal

Nicușor Dan. Foto: facebook.com/nicusordan.pentrubucuresti/

Nicuşor Dan, susţinut de USR pe post de candidat independent la Primăria Capitalei, a prezentat un sondaj din care reiese ca are cele mai mari şanse să câştige alegerile.

Potrivit rezultatelor acestui sondaj pe care declară că l-a comandat şi plătit, Nicuşor Dan se plasează pe primul loc, cu 39 de procente, în timp ce Gabriela Firea ar obţine 35%, Rareş Bogdan 22%, Vlad Voiculescu 18%, iar Theodor Paleologu 15%.

Nicuşor Dan se arată însă convins că numai printr-o coalizarea a opoziţeiei actuala admnistraţie a capitalei poate fi înlăturată:

Nicuşor Dan: 61% dintre cei care votează partide non-PSD doresc ca opoziția să aibă un candidat unic. În aceste condiții Gabriela Firea se menține la un scor extrem de mare pentru performanța ei administrativă, 35%, dar candidatul opoziției are șanse mari să o învingă. Această coalizare trebuie să se bazeze pe negocieri, trebuie să se bazeze pe date științifice pe care sondajele le produc și trebuie ca acest proces de desemnare să producă cât mai puține conflicte între electoratele partidelor care sunt în momentul de față în opoziție, pentru ca și susținătorii, și votonții să se mobilizeze pentru victoria opoziției în alegerile din 2020.


Realizator: Nicuşor Dan a precizat că sondajul a fost realizat telefonic pe 1000 de persoane, în prioada 3-10 ianuarie, şi are o marjă de eroare de 3,4%.


Etichete sondajalegeri localeprimariebucurestiusrpsdgabriela fireavlad voiculescurares bogdanopozitie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live