Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

28 Iulie 2010
Vizualizari: 1347
Comentează add

Medalia de argint ia adus, la aproape 39 de ani, atletei române cea mai bună performanţă personală la Campionatele Europene ce se desfăşoară la Barcelona.

Nicoleta Grasu, vicecampioană europeană la disc

ionut-dragu

Atleta Nicoleta Grasu. Foto: AGerpres.

Atleta Nicoleta Grasu şi-a adjudecat medalia de argint la proba de aruncare a discului din cadrul Campionatelor europene de atletism de la Barcelona.

Nicoleta Grasu a urcat pe poziţia a doua a podiumului după ce a obţinut un rezultat de 63,48 m, fiind depăşită la ultima încercare de croata Sandra Perkovic, medaliată cu aur, după ce a reuşit un rezultat de 64,67 m.

Atleta româncă a reuşit, la aproape 39 de ani, cel mai bun rezultat personal la Campionatele Europene, după alte două medalii, dar de bronz, în 1998, la Budapesta, şi 2006, la Goteborg.

Pe podium a mai urcat poloneza Joanna Wisniewska, cu o aruncare de 62.37 metri.

Din echipa României prezentă la Campionatele Europene de la Barcelona, Angela Moroşanu a obţinut calificarea în semifinala competiţiei de 400 de metri garduri, iar Cătălin Cîmpeanu la 400 de metri.

Delegaţia României la Campionatele Europene de atletism, care se vor încheia în 1 august, cuprinde 33 de sportivi, 21 fete şi 12 băieţi, care au ca obiectiv cucerirea a 1-2 medalii şi 4-5 calificări în finale.


Etichete Nicoleta GrasuCampionatele EuropeneBarcelonaargintcalificarepodiummedaliisportRomâniaatletism anual

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live