Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristian Matei, Argeș

22 Mai 2021
Vizualizari: 724
Comentează add

Mai multe oficialităţi din Ministerul Apărării au vizitat câteva unităţi mobile şi centre fixe de vaccinare aparţinând armatei.

Nicolae Ciucă - Vizită la centre de vaccinare ale MApN

cristian-matei-arges

 Nicolae Ciucă. Foto: Arhivă.

Mai multe oficialităţi din Ministerul Apărării au vizitat astăzi în ţară câteva unităţi mobile şi centre fixe de vaccinare aparţinând armatei.
 
Ministrul Nicolae Ciucă s-a oprit în această dimineaţă în judeţul Argeş.
 
În comuna Tigveni, unde funcţionează o unitate mobilă de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgenţă Piteşti, ministrul apărării, Nicolae Ciucă, a dorit să se informeze în legătură cu eventualele probleme ivite, dar şi cu modul în care cetăţenii percep vaccinarea şi implicarea armatei în tot acest proces.
 
Atât la Tigveni, cât şi la centrul de vaccinare fix din Piteşti, de la policlinica Spitalului Militar de Urgenţă, Nicolae Ciucă s-a declarat încrezător în efectele benefice pe care imunizarea prin vaccin le va avea prin combaterea pandemiei cu noul coronavirus.
 
Ministrul apărării, Nicolae Ciucă, a făcut şi o analiză asupra întregului efort militar din România pe frontul de luptă împotriva COVID-19.
 
Nicolae Ciucă: Am reuşit în acest moment să vacinăm peste 420.000 de cetăţeni, ceea ce reprezintă peste 10% din populaţia vaccinată.
 
Reporter: Ministrul apărării a precizat că informaţiile culese astăzi în teren, după discuţiile cu personalul militar din centrele de vaccinare mobile şi fixe, vor ajuta la îmbunătăţirea întregii proceduri şi la evitarea unor posibile sincope în aprovizionarea cu ser.
 
(PH)

Etichete Nicolae Ciucăcentre de vaccinaremapn(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live