Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Decembrie 2021
Vizualizari: 313
Comentează add

Premierul Nicolae Ciucă susține că este necesară o claritate în aplicarea certificatului verde COVID la locul de muncă și de aceea a discutat cu ministrul sănătății.

Nicolae Ciucă: Precizări despre certificatul verde la locul de muncă

radiojurnal

 Premierul Nicolae Ciucă. FOTO: gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă susține că este necesară o claritate în aplicarea certificatului verde COVID la locul de muncă și de aceea a discutat cu ministrul sănătății despre noua variantă a acestui document.

Nicolae Ciucă: Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul ministru al sănătății este vorba de introducerea unor elemente de timp care să fie stabilit în funcție de indicatorii de incidență și în felul acesta ar exista o claritate în ceea ce înseamnă aplicarea lui.
Reporter: /.../
Nicolae Ciucă: Tocmai asta am discutat și am solicitat domnului ministru să avem partea aceasta de aplicabilitate a lui dependentă de indicatorii de incidență. Deci, să nu fie unul permanent. Sunt de acord ca Parlamentul să dezbată și să aleagă cea mai bună variantă.
 
Liderii coaliției PSD, PNL, UDMR au discutat și despre proiectul de buget pe anul viitor, pentru că vor ca documentul să fie votat de Parlament înainte de Crăciun.

Etichete Nicolae Ciucăcertificat verde(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live