Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinalii - continuare Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

7 Aprilie 2020
Vizualizari: 119
Comentează add

În China nu s-a înregistrat niciun nou deces pentru prima oară de când sunt date publicităţii statistici privind numărul bolnavilor.

Niciun nou deces în China Niciun nou deces în China - Conține audio

florin-lepadatu

În China nu s-a înregistrat niciun nou deces pentru prima oară de când sunt date publicităţii statistici privind numărul bolnavilor care au murit ca urmare a infectării cu noul coronavirus în luna ianuarie, conform informaţiilor furnizate marţi de autorităţile sanitare, transmite France Presse.

De la primul deces înregistrat pe 11 ianuarie, 3.331 de chinezi şi-au pierdut viaţa în urmă îmbolnăvirii cu COVID-19.

China continentală a raportat marţi o scădere a numărului de cazuri importate de îmbolnăvire cu noul coronavirus, după adoptarea măsurilor de închidere a frontierelor pentru aproape toţi cetăţenii străini şi de creştere a vigilenţei în cazurile de infectare a persoanelor care nu manifestă simptome, dar care pot transmite virusul, potrivit Reuters.

Numărul cazurilor confirmate oficial luni în China continentală a ajuns la 81.740.

Un total de 32 de noi cazuri confirmate s-au înregistrat luni, în scădere cu şapte faţă de duminică, conform datelor furnizate de Comisia naţională de sănătate.

Măsurile de izolare instituite în Wuhan pe 23 ianuarie urmează să fie ridicate miercuri, persoanele cu o stare de sănătate bună urmând să fie, în principiu, autorizate să părăsească metropola de 11 milioane de locuitori, relatează Agerpres.


Etichete china

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live