Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Gomboş

16 Martie 2018
Vizualizari: 868
Comentează add

Serghei Skripal şi fiica sa Iulia au fost găsiţi în stare de inconştienţă într-un centru comercial la o zi după ce femeia sosise de la Moscova.

Neurotoxina ar fi fost pusă în bagajul Iuliei Skripal la Moscova

catalin-gombos

 

Neurotoxina folosită pentru a otrăvi un fost ofiţer de informaţii rus a fost plantată în bagajul fiicei sale înainte ca aceasta să părăsească Moscova către Marea Britanie, scrie cotidianul The Telegraph care citează "surse de rang înalt".

Serghei Skripal şi fiica sa Iulia au fost găsiţi în stare de inconştienţă într-un centru comercial pe 4 martie, la o zi după ce femeia sosise în Marea Britanie. Guvernul de la Londra acuză Rusia că ar fi organizat atacul şi a decis să expulzeze 23 de diplomaţi ruşi anunţând, totodată, că va lua şi alte măsuri.

Atacul - care este negat de Moscova - a fost catalogat drept un "asalt asupra suveranităţii Marii Britanii" într-o scrisoare semnată de premierul Theresa May şi de preşedinţii Franţei şi Statelor Unite, Emmanuel Macron şi Donald Trump, precum şi de cancelarul german, Angela Merkel. 


Etichete Serghei SkripalTheresa MayEmmanuel MacronDonald TrumpAngela Merkelneurotoxină

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live