Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

7 Iulie 2020
Vizualizari: 267
Comentează add

Preşedintele Academiei Britanice de Ştiinţă, Royal Society, spune că există în prezent mai multe dovezi ale faptului că măştile ajută combaterea transmiterii coronavirusului.

"Nepurtarea măştilor în public ar trebui considerată inacceptabilă social"

sergiu-stet

       Foto: Grupul de Comunicare Strategică.

Preşedintele Academiei Naţionale britanice de Ştiinţă, Royal Society, a declarat că refuzul purtării măştii în public ar trebui considerat inacceptabil din punct de vedere social, la fel ca şofatul după consumul de alcool sau nepurtarea centurii de siguranţă.
 
Corespondentul BBC transmite că profesorul Venkatraman Ramakrishnan a afirmat că acestea ar trebui purtate în toate locurile aglomerate din interior, nu doar în mijloacele de transport public sau în spitale.
 
El a insistat că există în prezent mai multe dovezi ale faptului că măştile ajută combaterea transmiterii coronavirusului.
 
"Dovezile au fost contradictorii. La început nu ştiam despre transmiterea de la persoane asimptomatice, multe dintre studiile în privinţa măstilor nu fuseseră aprofundate. Acum avem studii efectuate pe animale, folosind coronavirusul şi ştim că există dovezi că masca îl protejează şi pe cel care o poartă, chiar dacă nu la fel de mult şi că aceasta împiedică infectarea altor persoane", a declarat el

Etichete mascămășticoronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live