Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

31 Octombrie 2020
Vizualizari: 422
Comentează add

Dacă se respectă restricţiile și igiena într-o perioada de 21-28 zile putem vedea o stabilizare. Dacă regulile nu se respectă infectările cu COVID-19 poate crește exponențial.

Nelu Tătaru consideră că în 28 de zile se poate ajunge la un platou COVID

-

 

România a înregistrat ieri un nou record de îmbolnăviri zilnice cu noul coronavirus. A fost depăşit plafonul de 6.500 de cazuri şi a fost atins un nou maxim la terapie intensivă, unde sunt internaţi acum 917 pacienţi. Ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru, consideră că în aproximativ 28 de zile am putea ajunge la un platou.


Nelu Tătaru: Dacă ne referim la numărul de cazuri noi, contează foarte mult de ce se întâmplă prin spitale. În condiţiile în care respectăm acele reguli, impunem anumite restricţii şi respectăm acele restricţii, într-o perioada de 21-28 de zile putem vedea o stabilizare a acestui număr de cazuri. Vor creşte progresiv de la o zi la alta, dar puţin, ajungând la un moment dat la un platou. În condiţiile în care nu vom respecta, această creştere va fi exponenţială şi atunci vom ajunge la un număr de mare de cazuri. Câte din aceste cazuri sunt cele care sunt grave şi critice, sunt cele care vor colmata sistemul medical românesc.


A consemnat reporterul Radio România Actualităţi, Adriana Turea.


Etichete Nelu Tătarunumăr de cazuri noirestricții anti-covid21-28 de zilestabilizare a infecțiilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live