Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 21 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Iunie 2014
Vizualizari: 1163
Comentează add

Cătălin Predoiu susține că problema denumirii noului partid rezultat din fuziunea PDL-PNL nu a fost discutată în comisia de negocieri și că anunțurile despre PDL le face PDL.

Negocierile pentru fuziunea dintre PNL şi PDL continuă luni

radiojurnal

Prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor, Cătălin Predoiu. Foto: Arhivă.

Negocierile pentru fuziunea dintre PNL şi PDL vor continua luni, în condiţiile în care lideri din cele două partide fac anunţuri contradictorii privind denumirea noii formaţiuni care va rezulta.

Preşedintele ales al PNL anunţa sâmbătă, în primul său discurs în această calitate, că are mandat să îi informeze pe liberali că noul partid format prin fuziunea cu PDL se va numi PNL.

Imediat, prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor, Cătălin Predoiu, a infirmat acest anunţ, iar duminică a subliniat că discuţiile dintre PNL şi PDL pe tema fuziunii abia au început.

"Nu a fost discutat şi stabilit nimic legat de denumirea noului partid. Negocierile PDL-PNL despre fuziune vor continua, nu este absolut nimic prestabilit înaintea acestor negocieri. Nu a fost stabilit încă numele partidului, nu a fost stabilit încă numele candidatului la preşedinţia României din partea celor două partide.

"Am luat act de declaraţiile mai multor lideri politici au PNL, respingem categoric orice ton de superioritate în raport cu PDL", a declarat Cătălin Predoiu.


Etichete negocieriPNLPDLlideripartidedenumirepreședintefuziuneCătălin Predoiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live