Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Titus Stoichiţoiu, Târgu Jiu

17 Martie 2015
Vizualizari: 1054
Comentează add

Reprezentanţii Federaţiei Naţionale Mine Energie şi cei ai Federaţiei Univers doresc acelaşi drepturi ca cele de anul trecut, dar spun că sunt deschişi la negocieri.

Negocieri privind noul CCM la Complexul Energetic Oltenia

titus-stoichitoiu-targu-jiu

Foto: captură youtube.

Administraţia Complexului Energetic Oltenia şi sindicatele reiau astăzi negocierile pentru noul contract colectiv de muncă.

Conducerea companiei propune reducerea salariilor cu 2,7%, eliminarea primei de vacanţă şi reducerea primelor ocazionale.

Negocierile dintre conducerea Complexului Energetic Oltenia şi sindicate privind contractul colectiv de muncă pe anul 2015 au fost oprite după ce adminitraţia a prezentat un plan de reducere a cheltuieililor şi de diminuarea unor drepturi.

În acelaşi timp bugetul companiei prevede o creştere a productivităţii în acest an cu 14%.

Ca urmare a acestor propuneri, liderii de sindicat au organizat patru mitinguri de amploare, la care au participat mii de mineri şi energeticieni.

Reprezentanţii Federaţiei Naţionale Mine Energie şi cei ai Federaţiei Univers doresc acelaşi drepturi ca cele de anul trecut, dar sunt totuşi deschişi la negocieri.

Administraţia companiei a făcut deja un plan de restructurare pentru acest an, dar în acelaşi timp doreşte semnarea contractului colectiv de muncă până la sfârşitul lunii.


Etichete CCMComplexul Energetic Oltenianegocieri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live