Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN Miercuri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Martie 2017
Vizualizari: 613
Comentează add

Negocierile pe tema proiectului legii salarizării unitare vor continua, astăzi la ministerul Muncii, cu sindicatele din Cultură.

Negocieri pe tema legii salarizării unitare cu sindicatele din cultură

radiojurnal

Arhivă.

Negocierile pe tema proiectului legii salarizării unitare vor continua, astăzi la ministerul Muncii, cu sindicatele din Cultură.

După discuţiile de ieri cu reprezentanţii angajaţilor din Educaţie, ministrul Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că toţi bugetarii ar urma să aibă inclus în sporurul la salariu un voucher de vacanţă şi două norme de hrană. Scopul este ca în sistemul de stat să existe o distribuţie corectă a sporurilor, a explicat ministrul Muncii:

Lia Olguţa Vasilescu a mai precizat că nivelul total al sporurilor nu va putea să fie mai mare de 30 la sută pentru instituţiile care nu au venituri proprii, pentru a nu creea probleme la bugetul de stat. Sindicaliştii din Educaţie spun că au obţinut, la discuţiile de ieri, şi o creştere medie a salariilor din acest domeniu de 56 la sută, eşalonată pană în 2021. Dar vor ca grilele de salarizare să mai fie negociate pentru ca majorările din Învăţământ să fie la fel ca cele din Sănătate.

Proiectul legii salarizării unitare ar urma să fie finalizat spre sfârşitul acestei luni.


Etichete negocierilegea salarizarii unitaresindicate din culturalia olguta vasilescunorme de hranaeducatievoucher de vacantaministerul muncii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live