Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Ianuarie 2021
Vizualizari: 117
Comentează add

Părțile s-ar fi înțeles în privința sursei banilor pentru indemnizațiile persoanelor cu handicap grav, drepturile asistenților personali și sistemul de protecție a copilului.

Negocieri între reprezentanții Asociației municipiilor şi guvern

radiojurnal

Cheltuielile pentru indemnizațiile lunare ale persoanelor cu handicap grav, drepturile asistenților personali și sistemul de protecție a copilului se vor finanța de la începutul acestui an în proporție de 90% de la bugetul de stat, iar restul din bugetele locale. Este ceea ce au obținut reprezentanții Asociației municipiilor, la întâlnirea de ieri cu premierul Florin Cîţu.

Potrivit unui comunicat dat publicității astăzi, primarii s-au mai înțeles cu prim-ministrul ca Ministerul Dezvoltării să reia și să accelereze procedurile privind transferul bunurilor, imobilelor, terenurile din domeniul public sau privat al statului către autoritățile locale.

S-a agreat și elaborarea unui proiect al legii zonelor metropolitane, iar primarii ar urma să fie consultați la elaborarea ghidurilor pentru programele cu finanțare europeană.


Etichete (ii)indemnizatiisursa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live