Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Martie 2015
Vizualizari: 1041
Comentează add

Negocierile au loc la Tehomir, unde oamenii s-au blocat în mină la circa 4 kilometri adâncime, alţi peste 30 continuând greva foamei la sediul companiei din Târgu Jiu.

Negocieri între oficiali ai Complexului Energetic Oltenia şi sindicalişti

radiojurnal

Foto: Arhivă. 

La această oră au loc la discuţii între conducerea Complexului Energetic Oltenia şi reprezentanţi ai celor aproximativ 70 de mineri blocaţi în subteran pentru a protesta faţă de intenţia de restructurare a activităţii. 

Negocierile au loc la Tehomir, unde oamenii s-au blocat în mină la circa 4 kilometri adâncime, alţi peste 30 continuând greva foamei la sediul companiei din Târgu Jiu. 
 
După cum transmite corespondentul RRA Răzvan Stoichiţoiu, oamenii sunt nemulţumiţi de felul în care este gestionată situaţia creată de anunţul privind disponibilizarea a peste 2.000 de salariaţi. 
 
"Doleanţele principale ale salariaţilor sunt plăţile compensatorii, care se pare că vor fi decât un salariu conpensator pentru un an şi două salarii pentru doi ani care vor ieşi la pensie şi discriminarea care se produce la ora actuală în Complexul Energetic Oltenia prin semnarea cu nişte sindicate galbene a unor acorduri de muncă care se aplică numai membrilor lor", spune Adrian Marciuc, lider sindical.

Etichete Stiri-Sud Vestangajatimina TehomirComplex Energetic Olteniaplati compensatoriiBerbestiAlunuTehomirTârgu Jiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live