Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Aprilie 2018
Vizualizari: 1231
Comentează add

Discuţiile vor fi reluate săptămâna viitoare. Angajaţi din sănătate au protestat în ultimele zile din cauza scăderii veniturilor în ciuda asigurărilor date de autorităţi.

Negocieri eşuate pentru sporurile din sănătate

radiojurnal

 

Reprezentanţii sindicatelor din sănătate au discutat joi, 5 aprilie, la ministerul de resort despre regulamentul de sporuri cu ministrul Sorina Pintea. Ei au precizat că nu au ajuns la nici un rezultat în această privinţă şi că vor relua discuţiile săptămâna viitoare.

Aproximativ 50 de asistenţi, biologi şi chimişti au ieşit pentru a doua zi consecutiv într-un protest spontan în curtea Institutului "Marius Nasta" din Bucureşti. Ei sunt nemulţumiţi că le-au fost reduse sporurile la jumătate şi spun că din acest motiv veniturile vor scădea cu aproximativ 1.000 de lei.

Oamenii se plâng că lucrează în condiţii de risc maxim, cu pacienţi bolnavi de tuberculoză sau cu HIV SIDA şi precizează că vor continua protestul până când le va fi rezolvată situaţia sporurilor. 

Şi la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti aproximativ 100 de asistenţi medicali şi-au exprimat astăzi nemulţumirea faţă de scăderea sporurilor.


Etichete Sorina PinteasporurinegocieriMatei BalşMarius Nastaveniturisalarii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live